Integritetspolicy

NOTERA: Det behövs ingen konto hos oss för att kunna beställa hos oss med KLARNA Checkout. I de flesta fall räcker det att ange mailadress och postnummer. Men genom att skapa ett konto kan du exempelvis välja annan leveransadress, spara och lägga saker i önskelistor, få meddelanden om när produkter är åter på lager etc.

GDPR - Integritetspolicy.

Om du skapar ett konto hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, address och telefonnummer.  I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtagandet gentemot dig. Vi dokumenterar även viss kommunikation som vi har med dig via telefon eller e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Vi lagrar endast de uppgifter du anger vid beställningstillfället (ex. namn, adress, telefon och e-post) samt orderhistorik. Vi lagrar aldrig personnummer eller kortuppgifter. Detta är något som ibland måste uppges för fakturaköp eller kortköp i kassan och dessa uppgifter hanteras av KLARNA AB.

Vi, och i förekommande fall våra samarbetspartners, har vidtagit flera säkerhetsåtgärder för att skydda de personuppgifter som behandlas. Vi har brandväggar och antivirusprogram för att skydda och förhindra obehörig tillgång till våra nätverk och system. Våra anställda har strikta instruktioner att hantera alla personuppgifter i enlighet med gällande lagar och regler. 

MFT med Full Kontroll eller någon annat bolag associerat med denna kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. 

Om dina personuppgifter behandlas i strid med gällande personuppgiftslagstiftning har du rätt att begära att personuppgifterna rättas, blockeras eller raderas.

Du har rätt att när som helst återkalla hela eller del av ett lämnat samtycke om behandling av personuppgifter. Notera dock att vissa avtal och samspel mellan dig och oss kan förutsätta behandling av personuppgifter för att kunna genomföras eller bibehållas.

Cookies:

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Jula.se inte kommer att fungera korrekt.