Information till kunder

OBS! Har du en order liggande i gamla systemet behöver du inte beställa igen eller oroa dig! Dessa ligger kvar hos oss, och kommer levereras så snart den ordern är komplett. iX12 är på väg till oss just nu!

OBS2! UPPDATERING 6/4: Nu skall systemmailen fungera. Fick du tidigare inget nytt lösenord skall detta nu gå bra! Även orderbekräftelser etc skall gå ut nu!

OBS3: På vissa ställen förekommer norsk text. Detta är en följd av en dataimport som gjordes tidigare. Detta skall så småningom översättas, men tills vidare hoppas vi det mesta är begripligt ändå!

Nu är nya webben äntligen igång! Utökat sortiment, mer och bättre sökfunktioner, fler betalsätt. De flesta kunduppgifter från MFT och Fullkontroll skall vara flyttade till vårt nya datasystem. För att kunna logga in måste du dock begära nytt lösenord. Det gör du enkelt genom att klicka här och ange din mailadress.

Gamla orderhistoriken är tyvärr inte tillgänglig on-line. Önskar du något från denna kan du kontakta oss så skall vi försöka hjälpa till!

En hel del arbete återstår för oss för att få på plats mer bilder och information. Är det något du saknar eller undrar över är det bara kontakta oss så skall vi hjälpa dig på bästa sätt!

Notera att det går nu bra att beställa utan att skapa konto eller vara inloggad. I kassan är det bara fylla i mailadress + postnummer.